Reviews

Wat zeggen anderen over mij?

  • Rennie Pater, GZ Haptotherapeut: Anja, in het verleden een prettige, kundige studiegenoot en inmiddels een prettige, kundige collega haptotherapeut. Met gevoel voor wat iemand beweegt en oog voor detail. Afstemming zoekend en niet bang om de vinger op de zere plek te leggen. In goede handen zou ik zeggen.
  • Margreet Tienstra, GZ Haptotherapeut: Anja is een bekwame haptotherapeute. Ze heeft een gedegen achtergrond, wat goed van pas komt in haar therapeutische vaardigheid. Ze is aanspreekbaar, toegankelijk, en reflecterend. Een fijne collega!
  • Hilda van der Wal, Psychologisch specialist: Het is altijd weer fantastisch om te zien hoeveel Anja uit de video-opnames weet te halen en hoe motiverend haar besprekingen van deze opnames voor de ouders zijn. Ouders zijn bij aanvang van een VHT traject natuurlijk altijd wat onzeker, maar bloeien gaande het traject zichtbaar op omdat ze daadwerkelijk zien en ervaren dat een meer sensitieve en responsieve reactie op hun kind een positief effect heeft op de relatie.
  • Michel Pape, Fysiotherapeut: Ik heb samen met Anja haptonomie gestudeerd en heb daarbij mogen meemaken hoe zij zich heeft ontwikkeld als haptotherapeut i.o. Anja is zeer gestructureerd, analytisch en communicatief heel sterk en daardoor is ze heel goed in staat om een tot een heldere en duidelijke hulpvraag te komen. Aan de hand daarvan weet ze goede behandeldoelen te stellen en daar waar nodig aan te passen. Ze kan zich ook kwetsbaar opstellen, heeft humor en een ontwapenende lach waardoor je je goed op je gemak bij haar voelt, zowel als cliënt als collega!
  • Vrouw (35 jaar) vond het moeilijk haar grenzen te voelen en aan te geven. De keren dat ik bij Anja ben geweest voelde ik mij erg op mijn gemak. Ik kan nu beter aangeven en voelen wat ik wil. De sessies hebben inzicht gegeven in mijn eigen gedrag. Ik voel meer contact met mijn lijf waardoor ik steviger in de wereld sta.
  • Vrouw (20 jaar) vond het moeilijk haar emoties expressief te maken. Bij Anja heb ik geleerd mijn emoties te accepteren. Vandaaruit kon ik mij steeds vanzelfsprekender uiten. Het heeft mij geholpen om vanuit mijzelf te reageren. Het was niet altijd makkelijk. De positieve verandering heeft mij zowel prive als op het werk geholpen.

Uitspraken

  • Wat kun je toch met deze simpele oefeningen veel inzicht krijgen hoe je de dingen doet.
  • Ik heb meteen wat dingen waar ik thuis mee aan de slag wil gaan.
  • Je zit zo snel in je hoofd te bedenken wat je moet doen, maar als je met je lijf gaat voelen, gaat het vanzelf.
  • Dank voor je aandachtige en heldere manier van werken!!! Ik ben er blij mee.