Inspiratie

Omdat ik graag mijn enthousiasme deel over haptonomie geef ik naast individuele therapie ook workshops. Dit doe ik zowel voor individuen als voor bedrijven/instellingen en op festivals.

Workshop: Kom in je kracht met haptonomie De workshop “Kom in je kracht met haptonomie” vergroot je kennis van je vermogens en hoe je deze het beste uit jezelf kunt halen. De ervaringsoefeningen en aangedragen kennis kunnen je een nieuwe kijk op jezelf en op menselijk ontmoetingen geven. (zowel werk als privé). Met deze workshop kun je een eerste stap zetten om met beide benen op de grond te staan en zelfbewust aan de slag te gaan.

Workshop: Hoe hou ik mijn zomergevoel vast?
Vakantietijd! Een tijd om te relaxen, de zon op te zoeken of een avontuur aan te gaan. Je rust er fysiek en mentaal van uit. Hopelijk kan je er daarna weer een tijdje tegen aan.
Maar vaak ben je na een paar weken weer in het oude ritme. Het zomergevoel ben je dan alweer kwijt. Je hoofd zit vol met dingen die je moet doen voor je werk, studie of gezin.
Zou het niet heerlijk zijn als je dat zomergevoel langer vast kan houden. In deze haptonomie workshop leren we je de stresssignalen op tijd te herkennen. Het zomergevoel vast te houden. Dit doen we door concrete oefeningen.

Workshop: Grenzen aangeven
Heb je dat ook wel eens dat je al JA hebt gezegd terwijl je eigenlijk een NEE voelde? In de workshop “Grenzen aangeven” gaan we hiermee aan de slag.

Workshop: Haptonomie & Ouderschap
Een workshop voor ouders die de regie terug willen in hun leven. Voel je je ongeduldig, overprikkeld of moe.
Kom dan ervaren wat haptonomie voor je kan betekenen.

Hoe bewust maak jij je keuzes in je drukke gezinsleven? In deze workshop gaan we onderzoeken hoe jij dit doet. Ieder op zijn/haar eigen manier. We gebruiken technieken vanuit de haptonomie die we vertalen in concrete oefeningen.

Bedrijven/instellingen
Wil je kennismaken met haptonomie? Ben je benieuwd naar jouw denken, voelen en handelen? Of zoekt u naar meer verbinding in uw organisatie? Mijn collega haptotherapeut en ik geven workshops op maat

Eigentijdsfestival
Het festival wordt gehouden van vrijdagmiddag 7 juni t/m maandagmiddag 10 juni 2020. Tijdens deze dagen zal ik op het festival aanwezig zijn met Haptonomie workshops. Samen met Wendy Compeer (yogadocente) geef ik ook de workshop Haptonomie & Yoga.

Boeken
– “Haptonomie, een kwestie van gevoel” Bob Boot
– “De moed van imperfectie” Brene Brown
– “Het Lichaam liegt nooit” Ted Troost
– “Over kleine dingen, een inleiding in de haptonomie” Drs. T. A. C. M Gerritse.

Links
Synergos Nederlandse Vakopleiding voor Haptonomie
Associatie voor interactiebegeleiding en thuisbehandeling
De Vereniging van Haptotherapeuten VVH
Workshop Haptonomie @eigentijdsfestival

Maak een afspraak

Haptonomiepraktijk Amsterdam

Contact informatie

 • Anja de Graaff

  • GZ Haptotherapeut
  • Video – hometrainer
  • Video – interactiebegeleider

  E-mail: hpamsterdam@outlook.com

  Werkdagen: maandag en vrijdag

  Tel: 06 – 511 45 172

 • Praktijkadressen

  Praktijk IJburg
  Daguerrestraat 140
  1087 DJ Amsterdam


  Centrum – Oost

  Borneopraktijk

  Borneostraat 38HS
  1094 CL Amsterdam.