Haptotherapie is een vorm van persoonsgerichte therapie die je meer bewust maakt van jezelf.

Je leert te luisteren naar je gevoel en eventuele reacties van je lichaam. Aanraken, praten en ervaringsoefeningen geven je een nieuwe kijk op jezelf.

Loopt het dagelijks leven even niet vanzelf? Ben je niet helemaal tevreden? Of loopt niet alles op rolletjes met jou, je partner en/of je kinderen?

Maak dan gauw een afspraak met mij. We bespreken samen hoe je stappen in de goede richting kunt zetten. Daarbij kan ik je ondersteunen en mijn kennis, kunde en ervaring gebruiken op het gebied van haptotherapie, video-hometraining en video-interactiebegeleiding.

Anja de Graaff

Haptotherapie

Heb je moeite om je grenzen aan te geven? Vind je samenwerken soms lastig? Voel je je vaak gestrest? Wil je je persoonlijk ontwikkelen en beter in je vel zitten?

Dan is haptonomie wellicht iets voor jou! Ik begeleid je graag als erkend GZ Haptotherapeut.

Workshops

Omdat ik graag mijn enthousiasme deel over haptonomie geef ik naast individuele therapie ook workshops. Dit doe ik zowel voor individuen als voor bedrijven/instellingen en op festivals.

Video-hometraining

Video – hometraining (VHT) is professionele begeleiding op haptonomische basis met video-opnames. Het helpt gezinnen die te maken hebben met lastige situaties in de opvoeding.

Video–interactiebegeleiding

Video – interactiebegeleiding (VIB) wordt ingezet in professionele werksituaties van leerkrachten, groepsleidsters en andere professionals, met name om de communicatie tussen opvoeders en kinderen te verbeteren.